"Русский мир": У Новосибірській області колектори згвалтували жінку, вимагаючи повернення боргу

Гвалтівники вимагали 3500 доларів за кредит в 73 долара, який взяла жінка.

У Новосибірській області колектори згвалтували жінку, вимагаючи повернення боргу. Фото: yarcube.ru.

Сьогодні, 5 квітня, Генеральна прокуратура Росії повідомила про порушення кримінальної справи за статтею «Розбій» в Новосибірській області в зв'язку з інцидентом, який стався 30 березня в місті Іскитим, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Четверо чоловіків увірвалися в квартиру, де проживає сім'я - чоловік, дружина і дитина 1999 року народження. Вони заявили, що є колекторами, і зажадали негайної виплати боргу в розмірі 240 тисяч рублів (3500 доларів).

Грошей у подружжя не було. Колектори відібрали мобільний телефон, після чого побили чоловіка і дитину. А потім згвалтували жінку.

Заяву в прокуратуру подала потерпіла. Вона вказала, що дійсно в 2015 році скористалася послугами компанії «Гроші відразу», отримавши мікрокредит у розмірі 5 тисяч рублів (73 долари за нинішнім курсом), але не змогла повернути борг.

Це не перший випадок ганебної поведінки колекторів в Росії. Так, 4 березня в Ставрополі співробітники місцевої дитячої лікарні заявили, що колектори на добу залишили установу без телефонного зв'язку. За фактом блокування колекторами телефонного зв'язку було порушено кримінальну справу за статтею «Самоправство».

Державна дума в весняну сесію планує прийняти закон, що встановлює правила взаємодії колекторів з боржниками. Після ряду інцидентів депутати заявили про рішення прискорити розгляд документа.

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...