"С Данбаса или Сирии, братишка?": У Росії п'яний гвардієць відкрив вогонь по ДАІшниках, потім застрелився

Військовослужбовець скоїв самогубство, вистріливши собі у голову.

П'яний гвардієць відкрив вогонь по ДАІшниках в Росії. Фото: Комсомольская правда.

У російському Дзержинську військовий Росгвардії відкрив стрілянину по співробітниках ДПС ДІБДР і звів рахунки з життям. Про це з посиланням на джерело у ГУ МВС Нижегородської області пише "Інтерфакс", передають Патріоти України.

Як зазначається, інцидент стався у ніч проти 12 березня, коли інспектори під час рейду з виявлення п'яних водіїв спробували зупинити автомобіль "НИВА ВАЗ-21213", який, на їхню думку, "дивно їхав".

Натомість водій проігнорував вимогу правоохоронців, яким довелося його переслідувати.

"Коли він зупинився, і співробітники ГИБДД стали підходити, він вистрілив у них із рушниці, потім собі в голову", - розповів представник МВС.

Унаслідок інциденту водій загинув на місці, один із співробітників Державтоінспекції отримав поранення і був госпіталізований, проте небезпеки його життю немає.

Своєю чергою російські ЗМІ наголосили, що в управлінні Росгвардії у федеральному округу інформацію про те, що загиблий порушник був їхнім співробітником, підтвердили.

За попередніми даними, чоловік був напідпитку, а перед інциденту посварився з близькими.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...