"С такой стрижкой ходить нельзя!": Директор школи вигнав учня з уроків за проукраїнську зачіску (відео)

Інформація про інцидент дійшла і до керівництва області, але Ярослав під тиском місцевих вчителів вже погодився підстригтися під загальну масу.

Директору не сподобалася козацька стрижка учня. Скріншот.

Директор сільської школи на Харківщині вигнав учня з уроків за неправильну зачіску - схопив хлопчика за шию і повів в учительську. Після такого насильного супроводу у Ярослава Нікуліна на шиї залишилися синці. Прийшовши додому, хлопчик показав їх батькам. Розбиратися до директора пішов батько хлопчика, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Однак вже на наступний день, директор школи, за словами Ярослава, знову почав чіплятися до хлопчика. І знову його обурювала неправильна стрижка.

Свою провину директор школи Олександр не заперечує. Так само, як і те, що вважає: з такою стрижкою в його школі ходити хлопчики не повинні.

Звернутися за допомогою у вирішенні питання батьки Ярослава вирішили до місцевого депутата. Кажуть, що в Національну поліцію йти не наважилися. Інформація про інцидент дійшла і до керівництва області. Там обіцяли вникнути в проблему і розібратися.

А поки чиновники вирішують між собою хто буде цим займатися, Ярослав під тиском місцевих вчителів погодився підстригтися під загальну масу.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...