"С такой стрижкой ходить нельзя!": Директор школи вигнав учня з уроків за проукраїнську зачіску (відео)

Інформація про інцидент дійшла і до керівництва області, але Ярослав під тиском місцевих вчителів вже погодився підстригтися під загальну масу.

Директору не сподобалася козацька стрижка учня. Скріншот.

Директор сільської школи на Харківщині вигнав учня з уроків за неправильну зачіску - схопив хлопчика за шию і повів в учительську. Після такого насильного супроводу у Ярослава Нікуліна на шиї залишилися синці. Прийшовши додому, хлопчик показав їх батькам. Розбиратися до директора пішов батько хлопчика, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Однак вже на наступний день, директор школи, за словами Ярослава, знову почав чіплятися до хлопчика. І знову його обурювала неправильна стрижка.

Свою провину директор школи Олександр не заперечує. Так само, як і те, що вважає: з такою стрижкою в його школі ходити хлопчики не повинні.

Звернутися за допомогою у вирішенні питання батьки Ярослава вирішили до місцевого депутата. Кажуть, що в Національну поліцію йти не наважилися. Інформація про інцидент дійшла і до керівництва області. Там обіцяли вникнути в проблему і розібратися.

А поки чиновники вирішують між собою хто буде цим займатися, Ярослав під тиском місцевих вчителів погодився підстригтися під загальну масу.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...