"Сальдо - геть!": Екс- "регіонала" і колишнього мера Херсона облили червоною фарбою на засіданні міськради

Координатор Самооборони Інна Усачова в своїй промові акцентувала увагу на тому, що Володимир Сальдо не має морального права сидіти в кріслі депутата.

Скрін відео

У Херсоні на сесії міської ради колишнього мера, депутата міськради Володимира Сальдо облили червоною фарбою. Про це повідомляє місцеве видання Херсонські вісті, відео інциденту було опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

Сьогодні депутат Володимир Сальдо вперше відвідав сесію міської ради, на якій планувалося прийняття ним депутатської присяги.

Ще до початку сесії в залі зібралися прихильники екс-мера Херсона. Перед початком сесії на трибуну вийшла виступати координатор Самооборони Інна Усачова, яка в своїй промові акцентувала увагу на тому, що Сальдо не має морального права сидіти в кріслі депутата.

Після того, як мер Володимир Миколаєнко зазначив, що його обрали херсонці, а громадськість, що сидить в залі і представляє електорат самого Сальдо, почала кричати, що Усачова не права і повинна зійти з трибуни, активістка сказала, що на руках Володимира Сальдо кров загиблих бійців, підійшла до депутата і облила його червоною фарбою, що символізує кров загиблих.

Після інциденту на Усачову відразу накинулися двоє чоловіків, прихильників Сальдо, взяли її під руки і відтягли її від депутата. В цей же момент підійшла помічниця Володимира Сальдо Тетяна Докучаєва, після чого між активістками сталася бійка.

Після інциденту Володимир Миколаєнко оголосив про перерву і призначив засідання сесії на 11:00. Володимир Сальдо в свою чергу заявив, що ще не вирішив, чи звертатися в поліцію за даним інцидентом.

"Ми повинні співпрацювати": Влада Литви підтримала ідею повернення в Україну чоловіків призовного віку

вівторок, 30 квітень 2024, 9:55

Президент Литви Гітанас Науседа та прем’єр-міністр Інгріда Шимоніте підтримали ідею повернення в Україну чоловіків призовного віку, які проживають за кордоном, передають Патріоти України. На думку Науседи під час дискусії на радіо LRT, Україна повинна...

Все для фронту, все для перемоги: Український виробник пластикової тари залучив ветеранів авіабудування та організував виготовлення далекобійних БПЛА

вівторок, 30 квітень 2024, 9:05

В ангарі на заході України кілька десятків робітників збирають безпілотники, які використовують для нанесення ударів в далекому тилу Росії, оповідає Своїм читачам The Wall Street Journal . Власник заводу з виготовлення дронів попросив не розголошувати...