Сам чи допомогли? Обвинуваченого у педофілії актора із серіалу "Глухар" знайшли повішеним у СІЗО

Актор із серіалу "Глухар" Михайло Фатєєв, звинувачений у педофілії, повісився в московському СІЗО. Про це пише телеграм-канал 112, повідомляють Патріоти України.

Інших подробиць інциденту наразі невідомо. "Останні дні він неодноразово висловлював думки про суїцид. Сьогодні о 16:03 його знайшли непритомним у камері", - пише Mash в Telegram.

Раніше актора Михайла Фатєєва із серіалу "Глухар" затримали в Росії за розбещення 14-літнього хлопчика. За інформацією ЗМІ, Михайло Фатєєв звернув увагу на хлопця, який роздавав газети в метро. Актор пообіцяв йому допомогти з роботою, дав свій номер і дочекався, поки той напише.

Після того, як підліток написав актору, Михайло одразу почав відправляти неповнолітньому свої оголені фото, фотографії статевих органів і запросив його в гості. Хлопчик розповів про все дорослим, які й написали на актора заяву до поліції.

Актора звинуватили в розбещенні малолітніх та розповсюдженні порно. Зазначимо, що 44-річний актор найбільш відомий за роллю дільничного в серіалі "Глухар".

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...