Самопочуття мера: Віталій Кличко прокоментував своє падіння з велосипеда

Це було "не найекстремальніше падіння в моєму житті та в історії людства" - зіронізував мер столиці.

Віталій Кличко на велосипеді. Фото:uareview.com

Мер Києва Віталій Кличко відреагував на кпини та відгуки про своє падіння з велосипеда. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

"Збентежений кількістю дзвінків і питань про моє самопочуття і значимістю "суперподії". Зі мною все гаразд, жодної подряпини, костюм теж цілий. Словом, не найекстремальніше падіння в моєму житті та в історії людства", - зіронізував мер.

Також Віталій Кличко запевнив, що від велотранспорту не відмовиться.

Нагадаємо, у середу зранку по дорозі на роботу в мерію Віталій Кличко впав із велосипеда. Це сталося на розі вул. Богдана Хмельницького та Володимирської. Він зупинився на червоне світло, на зелене з охоронцем рушив по зебрі. Біля тротуару вирішив заскочити велосипедом на бордюр.

Не розрахував його висоту - впав, перелетівши через кермо. Деякі перехожі впізнали Кличка, кинулися допомогти. Але він відмовився. Встав, обтрусився і поїхав у бік мерії.

Після цього багато киян сміялися з мера. "Кличко І. Безбар'єрний", - пожартував Іван Гречаник.

Але є й "захисники" Кличка:

"Ну впала людина. Чого глумитися й іржати? Інше питання, що результатом цього падіння мера має стати негайне прийняття міської програми безбар'єрності. У місцях пішохідних переходів і світлофорів необхідно встановити занижені бордюри - пологі з'їзди для велосипедистів, мам з колясками і людей з обмеженими можливостями", - запропонував колишній депутат Київради Олексій Давиденко.

"З Кличка сміються ті, хто самі ніколи не падали з велосипеда. Їй-Богу", - написав політолог Сергій Руденко.


Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...