"Савченко говорить зараз усе, що хотіла сказати. Боїться, що не встигне": Фейгін про стан Надії

В декілька наступних днів треба особливо уважно спостерігати за станом української льотчиці.

Надія Савченко. Фото: РБК.

Надія Савченко виступила з досить відвертими промовами, бо боїться, що живою з російської в'язниці не вийде і не встигне сказати всього, що хотілось би. Про це в ефірі програми "Шустер Live" сказав адвокат Савченко Марк Фейгін, передають Патріоти України.

"Вона дійсно так налаштована (на думки про смерть, - ред.). Надія вважає, що краще сказати про це зараз, бо раптом не встигне", - прокоментував Фейгін промови Савченко, що були оприлюднені сьогодні в мережі. Він також зазначив, що ситуація ускладняється і тим, що зараз у Росії будуть чотири вихідні, і до Савченко не пускатимуть захисників.

"У Росії вихідні у зв'язку святом 8 березня, в суботу неділю тюрма на вхід не працює, а в понеділок та вівторок також вихідні. Ми працюватимемо, щоб до неї потрапити члени Громадської спостережної комісії – для них немає обмежень. Але це має складності", - сказав Фейгін, натякнувши, що перебуває у кращих відносинах з московською філією організації, ніж з ростовською.

Він наголосив, що в декілька наступних днів треба особливо уважно спостерігати за станом Савченко. "Треба слідкувати за здоров'ям Надії у ці дні. Коли я її сьогодні бачив, у неї осів голос, але це може бути через суд, де вона багато говорила, але це через те, що вона перестала пити воду. Це дуже ослаблює організм. В мене був клієнт Удальцов, який голодував. Я просто бачив у динаміці, як згасає його здоров'я", - сказав Фейгін. "У нас є 5-6 днів, не більше", - додав він.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...