Савченко офіційно не перетинала лінію фронту, можливо, це плід її уяви - Шкіряк

Радник міністра МВС вважає, що Савченко часто відстоює антидержавну позицію.

Зорян Шкіряк. Фото:From-ua.com

Народний депутат Надія Савченко могла і не відвідувати бойовиків на окупованих територіях, адже офіційно не перетинала кордон. Про це заявив радник глави МВС Зорян Шкіряк в ефірі каналу 112 Україна, передають Патріоти України.

Він зазначив, що ставиться з повагою до тієї ситуації, в якій вона опинилася, коли потрапила в полон окупантів. Втім, за його словами, нардеп часто відстоює антидержавну, навіть проросійську позицію.

"Мені хотілося б почути реакцію Юлії Володимирівни на цей візит, тому що наші офіційні джерела, які безпосередньо контролюють лінію фронту, повідомили, що Савченко офіційно не перетинала кордон. Це означає, що вона була там неофіційно. Тому, можливо, це плід уяви Савченко, чого я не виключаю", - підкреслив Шкіряк.

Він додав, що екс-полонянка не завжди розуміє, про що говорить, причому її недосвідченість грає з нею злий жарт.

"Їй потрібно займатися самоосвітою і ставати справжнім політиком, відсторонившись від цих заяв, сутність яких вона, на мій погляд, не зовсім розуміє", - підсумував Шкіряк.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...