Савченко, проголосувавши проти Новинського, першою потиснула йому руку (фотофакт)

Вона заявила, що, на її думку, більшість нардепів мають сидіти в тюрмі.

Савченко та Новинський. Фото: "Цензор.Нет"

Після прийняття рішення Верховної Ради про зняття недоторканності з народного депутата від Опозиційного блоку Вадима Новинського першою до нього підійшла нардеп від "Батьківщини" Надія Савченко. Світлини, на яких відображений цей момент, оприлюднило видання "Цензор.НЕТ". Про це повідомляють Патріоти України.

Так, Савченко підійшла до Новинського і потиснула йому руку. "Сказала, що мені приємно, що він гідно це витримав. І що я вважаю, що сидіти в цій Верховній Раді має більшість", – прокоментувала вона. При цьому сама Савченко голосувала за зняття недоторканності з Новинського.

Нагадаємо, що сьогодні перед голосуванням щодо Новинського генеральний прокурор України Юрій Луценко 20 хвилин обґрунтовував своє подання проти нього. При цьому сам нардеп перебував у доброму гуморі. Однак депутати все ж дали 228 з необхідних 226 голосів за притягнення його докримінальної відповідальності. Водночас чимало нардепів з різних фракцій не голосували за це.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...