Савченко заявила, що готова відсидіти у російський в’язниці в обмін на 60 українських полонених

Також нардеп заявила про те, що єдина зброя, якою вона володіє, – це нагородний пістолет Glock 17.

Надія Савченко у суді. Фото: Апостроф.

Надія Савченко у залі Шевченківського районного суду Києва заявила про те, що готова відсидіти у в’язницях Російської Федерації 22 роки в обмін на 60 українських кремлівських полонених. Про це нардеп повідомила в ефірі "112 Україна", передають Патріоти України.

Під час засідання суду Надія Савченко назвала умову, за якою вона готова відсидіти 22 роки в тюрмі РФ: "Що стосується мене, я чудово розумію, яка на мене чекала доля у Росії. Якщо, наприклад, за мене віддадуть усіх 60 українських полонених і кримських татар, які перебувають у в’язницях РФ, то так, я погоджуся з долею відсидіти 22 роки у РФ", - зазначила Савченко.

Також нардеп заявила про те, що єдина зброя, якою вона володіє, – це нагородний пістолет Glock 17, який їй вручав Андрій Парубій: "Стосовно зброї. Андрій Парубій (голова ВР, - ред.) вручав мені єдину зброю, якою я володію, і наразі вона перебуває в дозвільному відділі, позаяк її було конфісковано під час обшуку. Це нагородний пістолет Glock 17, його вручав мені Парубій, це зброя, яка в мене є. Решту зброї мені ніхто не давав, не передавав, і будь-які інші домисли чи фантазії буде розкрито у судах по суті справи", - розповіла Савченко.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...