Савченко спантеличила новою заявою про полонених

За словами нардепа, обмін полоненими між Україною і незаконними збройними формуваннями на Донбасі відновиться тоді, коли почнуться гарячі бої.

Надія Савченко. Фото:112.ua

Екс-військовослужбовець, колишня російська полонянка, Герой України, нардеп (фракція "Батьківщина"), представник України в ПАРЄ Надія Савченко продовжує шокувати заявами. Чергова заява пролунала в ефірі "Вечірнього прайму" на 112 Україна, зазначають Патріоти України.

Так, за її словами, обмін полоненими між Україною і незаконними збройними формуваннями на Донбасі відновиться тоді, коли почнуться гарячі бої.

"Як не страшно говорити, ця проблема почне швидше вирішуватися тоді, коли підуть гарячі бої і знову почнуть брати полонених. Коли зіб'ється політичний пил з обміну, тоді по-гарячому підуть знову обміни. Якщо це лише мусолиться знову наверх для політичних бонусів, так це і триватиме. Подолати це дуже важко", - заявила Савченко.

За її словами, для вирішення цього питання, з нього потрібно збити "політичний пил".

Як відомо, раніше Савченко неодноразово публічно виступала за ведення діалогу з представниками незаконних "республік" щодо обміну українських полонених на бойовиків, що викликало досить неоднозначну реакцію в суспільстві.

Так, наприклад, ще один політичний в'язень Кремля Геннадій Афанасьєв заявив, що "попросив би заварити двері собі в камеру", замість того, щоб його обміняли на бойовиків.

В Україні чоловіків заохочуватимуть мобілізуватися до війська - депутат розповів подробиці

понеділок, 13 травень 2024, 14:59

Чоловіків призовного віку заохочуватимуть мобілізуватися до лав ЗСУ грошовим забезпеченням – планується його підвищення до 170 тис. грн для бійців на передовій. Про це в інтерв’ю «Телеграфу» розповів член комітету Верховної Ради з питань національної б...

Експорт українського морозива побив усі рекорди - от хто купує найбільше

понеділок, 13 травень 2024, 12:56

Українське морозиво завойовує все більше прихильників по всьому світу, про що свідчать ріст масштабів експорту цього продукту. Зокрема у 2023 році обсяги продажу десерту за кордон сягнули рекорду, а найбільше українського морозива вивезли у Молдову та ...