"Секта, фанатизм і знущання": Користувачі соцмереж обурені, що учасники хресної ходи не пожаліли навіть дітей і немовлят

В соцмережах пропонують покарати батьків, які піддали своїх дітей знущанню в нелюдських умовах і сумніваються, чи не накачали бува дітей чимось, оскільки вони весь час сплять.

"Свідки Путіна" не пошкодували навіть кількамісячних немовлят. Фото: Фейсбук.

Серед учасників хресного ходу помічено велику кількість маленьких дітей і немовлят. Вони разом зі своїми батьками пройшли сотні кілометрів, щоб потрапити в Київ на богослужіння, які будуть проходити два дні поспіль, 27 і 28 липня. Малюки пеклися на сонці, страждали від спеки, спали під відкритим небом і палючим сонцем. Журналіст Роман Петушков показав кілька фото з "хрестоходцями" і зазначив, що його вразило те, що батьки цих дітей ні перед чим не зупинилися і піддали стражданням своїх малюків, пишуть Патріоти України.

"Мені одному здається, що тягнути по спеці з собою маленьких дітей на кількаденний релігійний шабаш це знущання?" - запитує журналіст в Facebook.

Хтось із учасників обговорення припустив, що дітей, можливо, чимось накачали, так як маленькі учасники хресного ходу весь час спали.

"Зовсім з розуму батьки зійшли, навіщо тягнути з собою дітей?", "Як їх годувати в таких умовах, купати?", "Нікому не потрібний фанатизм, що за показуха, знущання над дітьми", "Для таких маленьких дітей дуже складно переносити подібні відстані, вони занадто малі для такого роду походів, плюс спека, задуха. Батьків покарати треба", - обурено стали висловлюватися побачили фото підписники журналіста.

Додамо, що ці діти в дорозі були не один тиждень, переносячи всі тяготи і нелюдські умови без води, нормального відпочинку.

9 липня з Почаївської лаври вийшла одна колона хресного ходу, а 3 липня стартував ще один хресний хід зі Свято-Успенської Святогірської лаври на Донеччині.

Сьогодні 27 липня ці дві колони прочан зустрілися в Києві.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...