Селфі ціною в $200 тисяч: Дівчина влаштувала епічний погром в галереї (фото, відео)

Скульптура, що впала від невдалого руху дівчини, створила ефект доміно і завалила інші скульптури.

Поки що ціла експозиція. Скріншот.

Відвідувачка галереї 14th Factory в американському Лос-Анджелесі, Каліфорнія, завдала шкоди на 200 тис. доларів США, намагаючись зробити Селфі. У результаті інциденту, три скульптури були пошкоджені настільки, що не підлягають відновленню, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ситуацію зафіксували камери відеоспостереження. Зокрема, у ролику можна побачити жінку, яка присіла перед низкою скульптур, розміщених на п'єдесталах, одна за одною. Пізніше вона втрачає рівновагу і завалюється на один із них. Скульптура, що впала створює ефект доміно і завалює інші скульптури у цьому ряду, збиваючи щонайменше 10 постаментів. Дівчина стала шкідником робіт, задуманих британським художником із Гонконгу Саймоном Берчем.

Роботи, представлені в непрофільній галереї, являють собою корони різних кольорів і форм. Про покарання для відвідувачки, яка зіпсувала роботи, поки нічого не відомо.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...