На Київщині поліція знайшла зловмисників, які влаштували погром у місцевій електричці

Як виявилося, всі вікна в одному з вагонів розбили та пошкодили сидіння підлітки, віком від 16 до 19 років.

Наслідки погрому в електричці. Фото:соцмережі

У поліції Київської області заявляють, що знайшли зловмисників, які розгромили вагон електрички Київ-Фастів. Ними виявилися семеро підлітків з Мотовилівки. Про це повідомляє прес-служба поліції, зазначають Патріоти України.

Там уточнили, що за 20 хвилин, поки електропоїзд був у дорозі від Фастова до Мотовилівки, підлітки розбили всі вікна і відірвали сидіння в четвертому вагоні. Вік зловмисників - від 16 до 19 років. Зараз вирішується питання про їх затримання.

За фактом умисного пошкодження майна поліція відкрила кримінальне провадження. Підліткам загрожує до трьох років позбавлення волі.

Як повідомлялося раніше, 10 жовтня, близько 22:50 в Київській області група невідомих влаштувала погром у вагоні електрички Фастів-Київ, практично повністю його зруйнувавши.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...