​«Село замків та палаців»: незвичний населений пункт Закарпаття, де кожен мешканець живе як заможний аристократ (фотофакти)

Закарпатці здавна славляться майстрами-будівельними. Однак щоб в одному місці стільки замків та палаців, і тут не на кожному кроці.

Закарпатське село Нижня Апша дивує приїжджих своєю вишуканою архітектурою, зазнвчають Патріоти України. Фотографіями села поділився в Facebook Олексій Толкачов, порівнявши місцевий дизайн з Межигір'ям і Конча-Заспою. "Це село, Карл! У нас дар мови відняло, коли ми в'їхали на вулиці суцільних палаців і замків. В цьому селі немає одноповерхових будиночків. Деякі маєтку, за словами місцевих, налічують до 40 кімнат! Різноманіття архітектурних форм вражає! Якість виконання робіт - захмарна, в порівнянні з тим, як роблять в Києві. Особливо вражають паркани з хромованого металу! На Закарпатті такого багато, а я навіть боюся уявити, скільки таке може коштувати ... "- написав чоловік.


Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...