Сенсаційне "зізнання" Кріштіану Роналду привело російських геїв в невимовний захват

У португальського футболіста Роналду під час матчу сталася сутичка з гравцем "Атлетіко" Коке. У відповідь на образу Кріштіану нібито вимовив: "Так, я гей, зате у мене є купа грошей. А ти ублюдок".

Кріштіану Роналду. Фото: ЕРА.

Сенсаційне "зізнання" Кріштіану Роналду про те, що він гей, викликало справжній захват у секс-меншин в Росії. Президент ЛГБТ-спорту РФ Олександр Агапов підтримав португальця і заявив, наскільки важливо для його колег одкровення лідера "Реала", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Футбол - це велика красива гра. У ній не повинно існувати расизму і ксенофобії. Через футбол людина може стати відкритою до світу. Те, що Кріштіану Роналду, футболіст високого рівня, зробив камінг-аут, дуже важливо для всіх нас", - сказав Агапов.

За його словами, дуже важливо, що визнання Роналду прозвучало в той момент, коли Російська Федерація готується прийняти ігри Кубка Конфедерацій 2017 року та чемпіонату світу з футболу 2018 року.

Агапов також зазначив, що йому сумно, що речі, подібні камінг-ауту Кріштіану Роналду, поки що не відбуваються в Росії. ЛГБТ-спортсмени, що приховують свою сексуальну орієнтацію, не можуть на 100% реалізувати себе в спортивних дисциплінах. Частину своєї енергії вони змушені витрачати на те, щоб приховувати від сторонніх очей своє особисте життя.

Нагадаємо, соцмережі підірвала заява Роналду - вболівальники пригадали Кріштіану його стосунки з російською моделлю Іриною Шейк.

Найбільш епічним став коментар на тему відносин футболіста: "Кріштіану Роналду пожив з російською бабою і зрозумів, що він гей".

А також:

Втім, жарти з приводу нетрадиційної сексуальної орієнтації футболістів давно стали звичними, тому новини про камінг-аути представників цього виду спорту нікого не дивують. І, напевно, зробивши сенсацію з "одкровення" Роналду, ЗМІ трохи поспішили.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...