Сепаратизм підіймає голову: У Дніпрі жорстоко побили ветерана АТО з дружиною (фотофакт)

За словами потерпілого, який після війни має інвалідність, конфлікт виник через те, що він брав участь у бойових діях на Донбасі.

Ілюстрація:firtka.if.ua

У Дніпрі на ветерана АТО Володимира Аршавського і його дружину накинулися сусіди і завдали їм тілесні ушкодження. Про інцидент Аршавський написав на власній сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За словами потерпілого, конфлікт виник через те, що він брав участь у бойових діях на Донбасі. Він розповів, що через отримані на війні травми як особа з інвалідністю завжди паркується на тому місці, що ближче до входу у під'їзд. Однак коли він вкотре приїхав додому, на місці його звичної парковки стояли три сусідські жінки.

"Я посигналив, але вони не зрушили з місця. Тоді я просто об'їхав їх і припаркувався трохи збоку, не чіпаючи дивних жінок. Вийшовши з машини і вивантажуючи пакети, запитав, чому вони не відреагували на мій сигнал, на що отримав відповідь, щоб забирався звідси, прибирав свою машину, це їхня територія і мене тут не буде", - розповів Аршавський.

Коли його дружина вказала сусідкам на те, що Володимир через службу в АТО отримав інвалідність, то жінки накинулися на неї.

"Били по голові, по обличчю, по грудях, зірвали золотий ланцюжок. Коли я спробував відштовхнути найагресивнішу від своєї дружини, то ззаду десь по нирках мені завдали удару. Це був чоловік тієї агресивної зі своїм приятелем. Поки я відмахувався від них, п'яна тітка тепер накинулася з кулаками і сумкою на мене", - поділився Володимир.

Коли постраждалий подзвонив у поліцію, нападники поспішили сховатися у своїх квартирах. Він зазначив також, що нічиї більше автомобілі його сусідам не заважають, і вони добре знали, що у Володимира після участі в АТО дійсно визначили інвалідність.

"Сепаратизм у Дніпрі підіймає голову", - висловився потерпілий про інцидент.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...