Серед пасажирів паніка: У Хмельницькому обстріляно тролейбус (фото)

Невідомий з кущів вистрілив по тролейбусу. За інформацією патрульної поліції, постраждалих немає.

У Хмельницькому обстріляли тролейбус. Фото:http://ye.ua/У Хмельницькому сьогодні невідомий обстріляв тролейбус, за попередньою версією, з пневматичної зброї. Про це повідомляє сайт "Є", передають Патріоти України.

Сталося це о 17:15 на вулиці Бандери. Невідомий з кущів вистрілив по тролейбусу. У поліцію про подію, за попередніми даними, повідомив диспетчер тролейбусного депо.

Як пише видання УНН, внаслідок стрілянини в тролейбусі розбито вікна, серед пасажирів почалася паніка. На місце події викликали медиків швидкої допомоги. За інформацією патрульної поліції, постраждалих немає.

Чоловікам варто знати! Уряд визначив умови, за яких повістка вважається врученою

вівторок, 21 травень 2024, 4:15

Кабінет міністрів затвердив Порядок проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період. Зокрема, визначені умови, за яких за яких повістка вважається врученою. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на постан...

Новий закон про мобілізацію: У Міноборони розповіли, що чекає на "обмежено придатних"

вівторок, 21 травень 2024, 0:30

Речник Міністерства оборони України, старший лейтенант Дмитро Лазуткін пояснив, що чекає на "обмежено придатних" після 18 травня - коли новий закон про мобілізацію вступив в силу. Про це він розповів в інформаційному дайджесті МОУ на Youtube-каналі. ...