Сергій Йолкін висміяв конфлікт між росіянами та українцями стосовно катастрофи Ту-154

Карикатура стосується цькування в Росії журналістів Аркадія Бабченко і Божени Ринської, які різко висловлювалися на адресу загиблих пасажирів літака.

Нова карикатура Сергія Йолкіна з приводу жертв Ту-154. Ілюстрація: DW.

Відомий російський карикатурист Сергій Йолкін відреагував на суперечки навколо того, як потрібно реагувати на загибель пасажирів літака Ту-154 Міноборони РФ, який зазнав аварії над Чорним морем. Карикатура на цю тему була опублікована на сайті видання "DW", передають Патріоти України.

У підписі до рисунка говориться, що він стосується цькування в Росії журналістів Аркадія Бабченко і Божени Ринської, які різко висловлювалися на адресу загиблих пасажирів літака. Однак карикатура також може служити ілюстрацією спорів між росіянами та українцями на цю тему.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...