Сестри-близнючки з Бразилії відзначили свій 100-річний ювілей яскравою фотосесією

Марія Піньятоне Понтін і Пауліна Піньятоне Пандольфо займають друге місце в бразильському національному рівні найстарших близнюків світу.

Марія Піньятоне Понтін і Пауліна Піньятоне Пандольфо. Фото: Boredpanda.

Сестри-близнючки Марія Піньятоне Понтін і Пауліна Піньятоне Пандольфо, які проживають в Бразилії, відзначили свій 100-річний ювілей, вразивши соцмережі яскравою фотосесією. Знімки публікує портал Boredpanda, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
За словами фотографа, який проводив фотосесію сестер, Марія і Пауліна займають друге місце в національному рівні найстарших близнюків світу.
На знімках сестри позують перед камерою в яскравих нарядах, а також ювілейних футболках з цифрою "100", фотографуються всередині епатажного рожевого автомобіля і в оточенні повітряних куль.
"Я знала про їхнє існування і вирішила подарувати їм це прекрасне фотографічне есе. Вони красиві і дуже милі. Я ніколи не зустрічала їх однолітків, а особливо близнюків. Вони цього заслуговують", - розповіла фотограф.
У мережі фотографії зібрали більше 15 000 переглядів і сотні репостів.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...