Шакалу шакаляча смерть: Українці вкоротили віку кадирівцю, який вихвалявся та викликав "хохлів на кинджалах битися" (відео)

​Російського терориста чеченського походження Ваху ліквідували бійці 53-ї бригади ЗСУ в Зайцевому.

Ілюстрація:http://uapress.info/Військові 53-ї бригади повідомили волонтерам People's Project про знищення окупанта в Зайцевому. Про це повідомляє 5 канал, зазначають Патріоти України.

Російський терорист з Чечні з позивним Ваха був знищений українськими вояками "кульовим пораненням в груди", кажуть волонтери.

"Ліквідованого терориста знайшли зі шприцом знеболюючого в нозі. За всіма ознаками, його намагалися забрати інші члени російської банди. Але близьке розташування українських позицій завадило планам окупантів. Вони лише знищили документи важко пораненого Вахи і кинули його напризволяще", - розповіли волонтери.

За даними бійців 53-ї бригади, російські окупанти покинули свого вбитого або пораненого товариша ще 5 діб тому. Зараз деталями справи російського терориста Вахи займається місія ОБСЄ.

Боєць 53-ї бригади розповів про інцидент волонтеру Борису Пелеху. Борис передавав хлопцям високотехнологічне обладнання, яке "Народний проект" придбав для фронтовиків на пожертви небайдужих українців.

Як відомо, Зайцеве є однією з найгарячіших точок в зоні АТО. В останні дні бої знову посилилися. Починаючи приблизно з дев'ятої вечора, російські окупанти по 2 години б'ють по українських позиціях з мінометів калібрів 120 і 80 мм, БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Після нетривалої паузи близько 3 години ночі терористи знову починають вогонь - переважно з АГС.

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...