Шахраї пограбували тяжко пораненого на Світлодарській дузі воїна на тисячі гривень

Гроші сім'я бійця збирала на лікування.

Воїна АТО пограбували на 17 тисяч гривень. Ілюстрація: Закарпатський кореспондент

У Дніпрі шахраї зняли 17 тисяч гривень з картки дружини бійця 54-ї механізованої бригади Романа Шевченка. Про це пише kp.ua, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що чоловік опинився під мінометним обстрілом під час боїв під Світлодарською дугою і отримав 80% опіків тіла. Гроші сім'я бійця збирала на лікування. Український воїн отримав важкі опіки обличчя, шиї, тулуба, рук і ніг, а також втратив багато крові. Місяць тому йому зробили пластичну операцію, пересадили шкіру в місцях найскладніших опіків та перелили кров. На лікування Шевченка збирали гроші всією Україною.

"Із рахунку банківської карти Наташі (дружина бійця. - Ред.) Державного банку "Ощадбанк" зникли грошові кошти в повній сумі, які були на рахунку -17 тис. При тому, що цей номер телефону не був підключений Наташею до послуги web-банкінг. Оператор банку стверджує інше!" - розповіла на своїй сторінці в Facebook радник голови Дніпропетровської ОДА Тетяна Губа. Другу картку дружина встигла заблокувати.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...