Шампанським та оркестром: У НОК показали, як зустрічали олімпійського чемпіона Верняєва у Києві (фото, відео)

Спортсмена привітала із важливою для всієї країни перемогою.

Зустрічають переможця. Фото: НОК

Українські вболівальники зустріли олімпійського чемпіона і срібного призера Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро Олега Верняєва під гімн України, музичний супровід військового оркестру, з іменною футболкою і бризками шампанського, повідомляє в Facebook НОК, передають Патріоти Україн.

"Олімпійський чемпіон і срібний призер Олімпійських ігор Олег Верняєв повернувся в Україну. Ось так - під гімн України - зустрічали на батьківщині нашого чемпіона вболівальники!", - йдеться в повідомленні.

Зустріти чемпіона прийшли також міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, представники Національного олімпійського комітету, Збройних Сил України, численні друзі та вболівальники, представники ЗМІ та батьки Олега - Юрій і Тетяна Верняєв.

"Не очікував на такий теплий прийом, перше, що хочеться зробити, виспатися", - поділився своїми враженнями медаліст Ігор.

Його наставник і головний тренер збірної команди України зі спортивної гімнастики Геннадій Сартинський подякував усіх, що хворіли. "Дійсно відчувалася підтримка кожного українською, ми робили все для нашої рідної матері".

У свою чергу Олег Верняєв додав: "Такої кількості дзвінків і смс я ніколи не отримував. Мій телефон два дні не замовкав ". Друзі спортсмена подарували йому іменну футболку і скупали чемпіона і призера Ігор у бризках шампанського.

Нагадаємо, на Олімпіаді-2016 в бразильському Ріо-де-Жанейро 16 серпня вперше прозвучав Гімн України. Наш гімнаст Олег Верняєв здобув перемогу у вправах на паралельних брусах з результатом 16,041.



spaceplay / pause

qunload | stop

ffullscreen

shift + ←→slower / faster

↑↓volume

mmute

←→seek

. seek to previous

12… 6 seek to 10%, 20% … 60%

112.ua

#біг#Олімпіада-2016#збірна#Верня

На вулицях стане суттєво темніше: У Києві починають економити світло через дефіцит електрики у мережі

четвер, 9 травень 2024, 18:50

У Києві через дефіцит в енергосистемі зменшать яскравість усіх ліхтарів у місті, що дозволить досягти загальної економії не менше 20%. Про це 9 травня повідомляє пресслужба КМДА. . Уточнюється, що повністю виключати усі ліхтарі ніхто не буде. Завдяки ...

Вражаюче відкриття! Астрономи виявили рекордну за розмірами планету, в понад чотири рази більшу за Землю

четвер, 9 травень 2024, 17:56

Астрономи виявили нову планету, яка має щонайменше пару рекордів. Хоча вчені ще багато чого не знають про цей не такий вже й далекий за космічними мірками світ, відомо, що планета перебуває в зоні населеності своєї зірки, а значить, там може бути вода ...