Шанс: Бійцю АТО, який втратив руки і ноги, запропонували роботу в поліції

Ветерану АТО приступити до роботи в Департаменті протидії наркозлочинності запропонував Ілля Ківа. Боєць на пропозицію роботи вже дав свою згоду.

Вадим Свириденко вже погодився на пропозицію працювати в поліції. Фото:Facebook

Боєць 128 бригади Вадим Свириденко, який втратив у Дебальцевському котлі кисті і стопи, отримав від начальника департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Іллі Ківи пропозицію про працевлаштування у відомстві. Про це сам Ківа написав у себе на сторінці в Facebook у вівторок, 5 січня, зазначають Патріоти України.

За його словами, боєць АТО дав свою згоду. "Як і обіцяв, сьогодні знайшов бійця 128 бригади Вадима Свириденко. Зв'язався з ним по скайпу, так як він в даний момент знаходитися в Америці, проходить курс реабілітації, яка триватиме ще три місяці.

Запропонував йому по поверненню приступити до роботи в Департаменті протидії наркозлочинності , на що він дав свою згоду. Нехай відновлюється і набирається сил, нам належить нелегкий шлях", - написав Ківа.

Відзначимо, що обіцянку знайти Свириденкові і запропонувати йому роботу глава департаменту дав 4 січня, після того як про долю хлопця стало відомо ЗМІ.

Оце так: Польський суддя втік до Білорусі та попросив політичного притулку

понеділок, 6 травень 2024, 20:53

Польський суддя воєводського адміністративного суду Варшави Томаш Шмідт втік до Білорусі та попросив у Лукашенка статусу політичного біженця. Про це повідомляє білоруське інформагентство «Белта», передають Патріоти України. «Через незгоду з політикою і...

"Це вже дно чи ще чекати, що звідти постукають?": "Квартал 95" висміяв рівненського воєнкома, але українці обурились (відео)

понеділок, 6 травень 2024, 20:29

Гумористи студії «Квартал 95» втрапили у черговий скандал – цього разу вони розбурхали мережу жартами про військових. Користувачі обурилися висміюванням військовослужбовців під час війни та назвали номер «святом несмаку й сексизму», передають Патріоти ...