"Шапка" горить? Адвокат вказав на дивну поведінку Авакова стосовно вбивства Гандзюк

Є ціла низка дивних ситуацій, які стосуються смерті Гандзюк. Дуже важко повірити, нібито це - виключено збіг обставин.

Арсен Аваков нічого не хоче пояснити? Фото: Українська правда.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не написав ні слова про вбивство активістки Каті Гандзюк. Про це повідомляє адвокат Масі Найєм на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Він зазначив, що є ціла низка дивних ситуацій, які стосуються смерті Гандзюк. За словами Масі Найєма, Арсен Аваков не написав ні слова в соціальних мережах. Крім цього, адвокат перерахував факти про розслідування справи про напад на активістку:

"1. Одним з підозрюваних в скоєнні злочину виявився колишній співробітник поліції, Торбін.

2. Іншим підозрюваним виявився помічник нардепа М. Паламарчука, який раніше теж був міліціонером.

3. Начальнику Головного управління Національної поліції в Херсонській області Артуру Мерікову дали звання генерала поліції третього рангу. Через три місяці після нападу на Катю, 13 жовтня.

4. Коли хлопці у Львові малювали трафарет "хто замовив Катю Гандзюк", їх затримали. Під час затримання такий собі капітан отримав поранення. Його нагородили квартирою через три дні після цього. Без належного внутрішнього розслідування ".

"Перший пост після її смерті був про програму кредитування поліцейських. І ось тепер пост про те, що затримані підозрювані у нападі на главу ВККС. Дивні дії влади, які в сукупності наштовхують на думку, що насильство проти громадян - дозволено і заохочується особисто Міністром, і лише насильство проти органів влади - буде каратися законом ", - зазначив адвокат.

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...