"Шариков вступает в ополчение": У мережі висміяли заяву Захарченка щодо зйомок "фільму про Донбас" відомим режисером

За словами терориста, Бортко вже приїжджав на Донбас

Типовий "ДНР"івець. Кадр з фільму "Собаче серце".

Ватажок так званої "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що російський режисер Володимир Бортко має намір зняти фільм про Донбас. Про це повідомляє російське інформагентство "Интерфакс", передають Патріоти України.

За словами Захарченка, Бортко приїжджав на Донбас. Нагадаємо, Бортко, зокрема, є автором фільмів "Собаче серце", "Майстер і Маргарита" і "Тарас Бульба".

Новину про намір Володимира Бортка зняти картину про Донбасі висміяли користувачі Twitter: "Ахахахаха, "Собачье сердце-2". "Я на бандеровских фронтах ранен". Шариков вступает в ополчение и спасает молодую республику", - пише користувач Рогозин-на-орбите. "Гине в ліфті", "Зняти "Собаче серце". Класику!... а потім якусь по*боту про Донбас...Як так?", - коментують публікацію користувачі мережі.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...