"Щасливі моменти": Вагітна Ольга Фреймут поділилася зворушливим фото зі своїм коханим

Телеведуча показала щасливого батька дитини - Володимира Локотка.

Ольга Фреймут. Фото: 24tv.ua.

Українська телеведуча Ольга Фреймут, яка втретє готується стати мамою, поділилася з шанувальниками цікавими сімейними знімками, і показала, як вона бачить моменти щастя. Миле фото вона опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Вагітна ведуча показала свого коханого і батька дитини Володимира Локотка.
"Щасливі моменти", - коротко підпісала знімок в Instagram Ольга Фреймут.
На фото видно, яка пара дійсно щаслива, з обличчя Ольги не сходить посмішка, а чоловік ніжно обіймає її вже добре помітний живіт.
Ольга виховує двох дітей: старшу дочку Злату ведуча народила від корінного британця Ніла Мітчелла. А рік тому у неї з Володимиром з'явився син Валерій.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...