Ще й обригався: У Києві українського дипломата спіймали за кермом у нетверезому стані (відео)

Олександр Моцик був послом України у США з 2010 до 2015 року.

У Києві вночі з 24 на 25 серпня на площі Шевченка співробітники патрульної поліції зупинили автомобіль Ford Kuga, за кермом якого перебував колишній посол України в США Олександр Моцик із ознаками алкогольного сп'яніння, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що причиною зупинки стало порушення правил дорожнього руху: автомобіль їхав проти руху по колу на площі Шевченка. Моцик заперечував факт вживання алкоголю, проте від проходження тесту на вміст алкоголя у крові чи медичного огляду чоловік відмовився.

"На водійському килимку машини і сорочці Моцика були сліди не до кінця перевареної їжі", – говориться у повідомленні. Як повідомляє видання, автомобіль екс-посла був евакуйований на штрафмайданчик.

За фактом було складено адміністративний матеріал за ст. 130 адміністративного кодексу України (Управління транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння).

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...