Ще й у плагіаті підозрюють: Права на пісню MARUV належать російській компанії (відео)

Через скандали довкола MARUV Національна суспільна телерадіокомпанія ще остаточно не вирішила, чи відправляти співачку на Євробачення-2019.

MARUV. Фото: соцмережі.

Власником прав на пісню Siren Song, з якою співачка MARUV планує представити Україну на Євробаченні-2019, є російська компанія Warner Music Russia. Тож можна припустити, що всі ліцензійні платежі від виконання пісні підуть до російського бюджету, зазначають Патріоти України.

Співачка MARUV 23 лютого перемогла в українському національному відборі на Євробачення-2019. Це викликало велику хвилю несхвалення, адже співачка гастролювала Росією та ще має заплановані там концерти.
Проте через виниклий довкола MARUV скандал Національна суспільна телерадіокомпанія ще остаточно не вирішила, чи відправляти співачку на Євробачення-2019. При цьому в НСТУ висунули умову MARUV: відправлять на пісенний конкурс, якщо виконавиця відмовиться від виступів у Росії.

До речі, MARUV до того ж запідозрили в плагіаті мелодії її пісні Siren Song, з якою співачка планує виступити на Євробаченні-2019. У мережі з’явилося відео, де пісню MARUV порівнюють з хітом французьких виконавців.

На Facebook-сторінці групи Дарина Відяшкіна з'явилося відео, в якому порівняли мелодію її пісні з хітом 2005 року. У ролику поєднали фрагменти виступу епатажної виконавиці, а також французького співака Calogero з треком Face a la mer.

Дивитися відеопорівняння пісні MARUV – Siren Song з піснею Calogero – Face a la mer:

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...