Ще одна важка втрата: На Донбасі загинув боєць АТО родом з Львівщини (фото)

Боєць служив у 80 аеромобільній бригаді.

Ілюстрація:oblrada.lviv.ua

Трагічна звістка прийшла зранку на Золочівщину. Стало відомо, що на сході України загинув Михайлюк Петро Тадейович – житель села Гологори (Золочівського району, Львівської області). Про це пише Золочів.нет, передають Патріоти України.

22 грудня 2017 року, попередньо – в ході проведення бойових дій у районі населеного пункту Старий Айдар, Луганської області, загинув прапорщик Михайлюк Петро, 1974 р. н. , що служив за контрактом.

Інформацію щодо загибелі бійця підтвердили у Золочівській РДА.

У Золочівському РВК поінформували, що боєць служив у 80 аеромобільній бригаді. Був мінометний обстріл, загинув Петро Михайлюк внаслідок поранення в шию.

Друзі Петра повідомили, що він був чудовою та позитивною людиною. Світла пам’ять Герою!

В Україні готуються помітно переписувати курс долара: Ось чого очікувати в банках у вересні

субота, 31 серпень 2024, 23:40

В українських банках очікується суттєва зміна курсу готівкового долара - насамперед, у продажу. За прогнозами, протягом наступного тижня (2-8 вересня) вартість американської валюти в них перебуватиме в межах 41,2-41,8 грн, передають Патріоти України. В...

Масштабні відключення світла будуть тривати? Яку нову тактику обстрілу використала Росія

субота, 31 серпень 2024, 23:25

Масштабні відключення світла в Україні пов'язані з особливістю атаки Росії на енергосистему країни 26 серпня. Річ у тім, що ворог використовував ракети з касетною бойовою частиною – щоб збільшити площу ураження, передають Патріоти України. Про це повід...