Ще одне дивне вбивство: У Росії чоловіка викрали прямо на вулиці та спалили у багажнику (відео)

У Армавірі 47-річного чоловіка викрали вдень, посеред вулиці, при очевидцях. Потім його обгорілий труп знайшли у лісі

Скрін відеоУ російському місті Армавір (Краснодарський край) злочинці викрали чоловіка, перевезли у багажнику та спалили його. За попередньою інформацією, вбивці били жертву кришкою багажника по голові, заштовхуючи всередину, потім відвезли до лісу у районі бази відпочинку, де вдарили чоловіка ножем та спалили у власному автомобілі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Российский Диалог".

19 вересня у лісі Армавіру було знайдено спалену автівку, у багажнику якої знаходився обгорілий труп 47-річного чоловіка.

Очевидці зафіксували на відео, як двоє злочинців кидають у багажник чоловіка, який відчайдушно відбивається, кричить та кличе на допомогу, з останніх сил намагається втекти. Пізніше саме його труп знайшли у лісі.

Очевидці лише погрожували злочинцям запам'ятати номер їх автомобіля, а у поліцію про інцидент не повідомили. Після оприлюднення відео в мережі стало відомо, що у федеральних розшук об'явлено 25-річного Станіслава Притулу та 28-річного Ігора Малеєва. Відкрито кримінальне провадження. Мотив вбивць ще не встановлено.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про вбивство у Росії Жиліна, а також екс-гендиректора "Газпром Салават" та керівника "Президент Сервіс" при Управлінні справами Путіна. Тим часом в Україні вбили помічника терористів, директора фірми "Капарол", батьків бойовика Плотницького, та дивним чином (як пишуть ЗМІ) загинув Андрій Таранов з АП. Деякі експерти вважають, що це серія вбивств, пов'язаних між собою.


Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...