Ще одне пробите дно: В ефірі російського ток-шоу українського блогера хотіли нагодувати відром "гі*на" (відео)

Пропагандист Шейнін, який вів ток-шоу, журився, що довелося вдатися до символічного зображення екскрементів, а не використовувати натуральні.

Скрін відео

На російському Першому каналі ведучий пропагандистського шоу "Перша студія" Артем Шейнін виніс в студію для українського блогера Сергія Запорозького відро з наклейкою "г**но". Інцидент стався в ефірі у четвер, 20 квітня, передають Патріоти України.

Шейнін вказав українському блогеру на аккаунт в Twitter під назвою "Бандерівський футбол", в якому хтось від імені Запорозького пообіцяв з'їсти відро екскрементів в разі, якщо станом на 1 січня 2017 року Крим не повернеться в Україну.

"Артем, Ви пробили дно!", - обурився український блогер і додав, що даний аккаунт є фейковим і йому не належить.

У відповідь ведучий виніс в студію емальоване відро, напис на якому натякав на його вміст, і поставив його поруч з гостем.

Потім ведучий уточнив, що в відрі знаходяться шоколадні цукерки. При цьому Шейнін журився, що довелося вдатися до символічного зображення екскрементів, а не використовувати натуральні.

Скандальний епізод - у відео з 55:40 хв.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...