Ще один Дмудло згорів на роботі: У Росії кремлеботи випадково опублікували текст завдання (фото)

Місцевий депутат одного з московських районів виявив користувачів мережі, які випадково зізналися, що їх коментар оплачується.

Ілюстрація:http://znaj.ua/

Місцевий депутат від району Північне Ізмайлово у Москві Дмитро Барановський розповів про користувачів, які випадково піймалися на написанні проплачених коментарів. Про це Барановський написав у своєму Lavejournal, передають Патріоти України.

За словами депутата, в певний момент до його допису про корупцію в уряді Москви "різко посипалися коментарі" нібито від жителів району.

"Все поддерживают стройку жилых домов (там, кстати, вырублено 504 дерева). Ну вот, думаю, налетели проплаченные мэрией блогеры... Я открываю пост и читаю комментарии. Да смотрите сами:

А-ха-ха! Эти дуралеи копипастят свои комментарии вместе с текстом задания и информацией об оплате!!!!

Два верхних комментария одинаковые. Фамилию застройщика Авдеева перепутали на Андреева!! Это пять!" - написав блогер.

У серпні 2016 року Барановський написав у своєму ЖЖ, що московський комітет з архітектури та містобудування дозволив побудувати багатоповерховий будинок замість будівлі колишнього дитячого садка. При цьому двома роками раніше цей же комітет доводив у суді, що на цьому місці можна побудувати тільки дитячий садок. На думку Барановського, московська влада змінила думку, тому що у будівлі змінився власник - ним став власник "Московського кредитного банку" Роман Авдєєв.

Через півроку, вранці 3 лютого в коментарях до цього посту стали з'являтися однотипні коментарі на підтримку будівництва будівлі.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...