Ще один "міністр-дієтолог"? Омелян побідкався, що мало їсть

За словами міністра інфраструктури, його робочий день починається о 7.00, а закінчується о 23.00, до того ж обідати він не встигає.

Володимир Омелян. Фото: соцмережі.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив у проекті BIG MONEY, що він мало їсть, передають Патріоти України.

"Я мало їм і багато бігаю... Я не встигаю. Мій раціон – це сніданок. У кращому випадку – вечеря пізно ввечері. В обід не встигаю", – заявив Омелян. Він уточнив, що йому 39 років. "Ви думаєте, люди повірять, що людина у 39 років віддає всього себе державній службі, і в неї немає часу поїсти? Я у таких міністрів не вірю", – сказав інтерв'юер, власник компанії Global Spirits Євгеній Черняк.

"Свого часу, коли я тільки прийшов у це міністерство, пропонував, щоб мені одягнули GoPro-окуляри. Щоб всі в режимі онлайн бачили, що відбувається. В такому випадку зникне дуже багато легенд", – відповів Омелян.

За словами міністра, його робочий день починається о 7.00, відповідно, потрібно прокинутися о 6.00. "Закінчення залежить від дня. Приблизно одинадцята, дванадцята ночі. Субота – на роботі. У неділю намагаюся бути із сім'єю, але теж не завжди виходить... Робота на місці. Її досить багато. Відрядження – це інша історія. Буває, що я заходжу додому, щоб змінити одну валізу на іншу, і їду далі", – додав Омелян.

Джерело: LIGA.net

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...