Ще один "міністр-дієтолог"? Омелян побідкався, що мало їсть

За словами міністра інфраструктури, його робочий день починається о 7.00, а закінчується о 23.00, до того ж обідати він не встигає.

Володимир Омелян. Фото: соцмережі.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив у проекті BIG MONEY, що він мало їсть, передають Патріоти України.

"Я мало їм і багато бігаю... Я не встигаю. Мій раціон – це сніданок. У кращому випадку – вечеря пізно ввечері. В обід не встигаю", – заявив Омелян. Він уточнив, що йому 39 років. "Ви думаєте, люди повірять, що людина у 39 років віддає всього себе державній службі, і в неї немає часу поїсти? Я у таких міністрів не вірю", – сказав інтерв'юер, власник компанії Global Spirits Євгеній Черняк.

"Свого часу, коли я тільки прийшов у це міністерство, пропонував, щоб мені одягнули GoPro-окуляри. Щоб всі в режимі онлайн бачили, що відбувається. В такому випадку зникне дуже багато легенд", – відповів Омелян.

За словами міністра, його робочий день починається о 7.00, відповідно, потрібно прокинутися о 6.00. "Закінчення залежить від дня. Приблизно одинадцята, дванадцята ночі. Субота – на роботі. У неділю намагаюся бути із сім'єю, але теж не завжди виходить... Робота на місці. Її досить багато. Відрядження – це інша історія. Буває, що я заходжу додому, щоб змінити одну валізу на іншу, і їду далі", – додав Омелян.

Джерело: LIGA.net

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...