Ще один "Шрек": У Житомирі облили зеленкою прокремлівського пропагандиста (відео)

Василь Муравицький публікував у мережі антиукраїнські матеріали і замовні статті на підтримку окупації Росією Криму, а також збирав кошти на потреби проросійських терористів.
Василя Муравицького облили зеленкою. Фото: скріншот з відео.

Біля будинку правосуддя на площі Соборній у Житомирі активісти облили зеленкою прокремлівського пропагандиста Василя Муравицького, якого підозрюють у державній зраді, передають Патріоти України.

Інцидент стався у понеділок, 6 серпня, після того, як стосовно нього судом було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Зазначимо, що, за даними слідства, Муравицький за завданням своїх кураторів із РФ публікував у мережі антиукраїнські матеріали і замовні статті на підтримку окупації Росією Криму, а також збирав кошти на потреби проросійських терористів.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...