Що далі, чорні меси? У Шотландії священикам дозволили вступати в одностатеві шлюби

Шотландська пресвітеріанська церква вступила у прямий конфлікт зі Святим Писанням та заповідями Господніми. Залишається питання, чи мають право послідовники Содому та Гомори називатися надалі Церквою Христовою?

Панове священнослужителі, як щодо заповідів Господніх? Фото: pravmir.ruУ суботу, 21 травня, Шотландська пресвітеріанська церква прийняла рішення дозволити своїм священикам вступати в одностатеві шлюби. У той же час, бажаючи "зберегти своє традиційне уявлення про шлюб між чоловіком і жінкою", церква заявила, що не буде проводити одностатеві весілля, передають Патріоти України про повідомлення сайту Нескучные новости.

У соборі, який прийняв рішення дозволити своїм священикам проводити одностатеві шлюби, взяли участь 850 представників церкви зі всієї Шотландії, Великобританії, Африки та Азії. Раніше повідомлялося, що в Італії опозиційні партії мають намір домагатися скасування схваленого парламентом закону про юридичне визнання одностатевих союзів.

Італія залишалася останньою великою країною Заходу, де одностатеві шлюби не були узаконені. Однак 11 травня нижня палата парламенту Італії проголосувала за легалізацію одностатевих шлюбів. У свою чергу, представники ЛГБТ-спільноти назвали цей закон зрадницьким, так як їм забороняється всиновлювати дітей.

На близькій до Землі планеті може існувати життя: Вчені заявили про сенсаційне відкриття

понеділок, 29 квітень 2024, 7:30

Астрономи припускають, що на відносно близькій до нас суперземлі під назвою К2-18b може існувати позаземне життя. Виявлену там органічну сполуку можуть виробляти тільки живі організми, вважають учені. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України...

Новий закон про мобілізацію скоро вступить у силу: Які обов'язки будуть у чоловіків віком 18-60 років

понеділок, 29 квітень 2024, 7:24

Верховна Рада 11 квітня ухвалила в цілому законопроєкт про мобілізацію в Україні. Закон уже підписав президент Володимир Зеленський. Він набуде чинності 18 травня 2024 року, передають Патріоти України. Як розповіли в Міністерстві оборони, відповідно до...