Що далі, чорні меси? У Шотландії священикам дозволили вступати в одностатеві шлюби

Шотландська пресвітеріанська церква вступила у прямий конфлікт зі Святим Писанням та заповідями Господніми. Залишається питання, чи мають право послідовники Содому та Гомори називатися надалі Церквою Христовою?

Панове священнослужителі, як щодо заповідів Господніх? Фото: pravmir.ruУ суботу, 21 травня, Шотландська пресвітеріанська церква прийняла рішення дозволити своїм священикам вступати в одностатеві шлюби. У той же час, бажаючи "зберегти своє традиційне уявлення про шлюб між чоловіком і жінкою", церква заявила, що не буде проводити одностатеві весілля, передають Патріоти України про повідомлення сайту Нескучные новости.

У соборі, який прийняв рішення дозволити своїм священикам проводити одностатеві шлюби, взяли участь 850 представників церкви зі всієї Шотландії, Великобританії, Африки та Азії. Раніше повідомлялося, що в Італії опозиційні партії мають намір домагатися скасування схваленого парламентом закону про юридичне визнання одностатевих союзів.

Італія залишалася останньою великою країною Заходу, де одностатеві шлюби не були узаконені. Однак 11 травня нижня палата парламенту Італії проголосувала за легалізацію одностатевих шлюбів. У свою чергу, представники ЛГБТ-спільноти назвали цей закон зрадницьким, так як їм забороняється всиновлювати дітей.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...