Що не вкрали, то унесло: У Росії вітер здув дах зі стадіону до Євро-2018, який коштує 34 млрд

Російські стадіони, не чекаючи оголошення анафеми господарям і заборони на проведення в імперії зла Євро-2018, самоліквідуються.

Санкт-Петербург. На "Зеніт-Арені" вітер зірвав дах. Фото: szaopressa.comУ Санкт-Петербурзі днем в суботу, 18 червня, шквалистий вітер з поривами до 20 метрів в секунду зірвав частину даху стадіону на Крестовському острові, який повинен буде прийняти матчі Чемпіонату світу - 2018, - пишуть Патріоти України про інформацію на сайті Нескучные новости. - Збиток підшиву звісу покрівлі склав 300 квадратних метрів, подальшого обвалення немає.

"Збиток - 300 квадратних метрів підшиву звісу карнизу покрівлі. Конструкція була закріплена, проводився монтаж. Сталося часткове обвалення локальної ділянки, подалальшого обвалення не відбувається, ніхто не постраждав. Збиток відшкодує субпідрядник, тому що він допустив деяку необережність. При цьому у нас форс-мажорний вітер: ми не очікували таких поривів, це у нас вперше", - заявив генеральний директор, що займається будівництвом арени компанії "Інжтрансстрой-СПБ" Віталій Лазуткін.

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...