Що ви знаєте про розкіш? Межигір'я Януковича? Маєтки Конча-Заспи? Повірте, це все фігня порівняно з селом на Закарпатті", - блогер (фото)

У цьому селі немає одноповерхових будиночків. Деякі маєтки, за словами місцевих, налічують до 40 кімнат.

Село Нижня Апша на Закарпатті здивувало користувачів мережі своєю архітектурою. У цьому селі немає жодного одноповерхового будинку, як розповів на своїй сторінці у Facebook Олексій Толкачов, повідомляють Патріоти України.

"Що ви знаєте про розкіш? Межигір'я Януковича? Маєтки Конча-Заспи під Києвом? Повірте, це все фігня в порівнянні з невеликим селом Нижня Апша на Закарпатті! Це село, Карл!!! У нас дар мови відняло, коли ми в'їхали на вулиці суцільних палаців і замків. У цьому селі немає одноповерхових будиночків. Деякі маєтки, за словами місцевих, налічують до 40 кімнат!" - написав Толкачов.

Особливо вразили дописувача паркани з хромованого металу. "На Закарпатті такого багато, а я навіть боюся уявити, скільки таке може коштувати... Звідки гроші? Село піднялося завдяки кордону з Румунією. Машини переважно на іноземних номерах. Власники палаців також живуть, або працюють у Румунії", - додав він. За словами Толкачова, всюди в селі висять плакати з попередженнями про контрабанду сигарет. "Цікаво, як це: жити в палаці з видом із вікон на Євросоюз?" - підсумував автор поста.

Не менш цікавими є коментарі під повідомленням автора у фейсбуці, які можна почитати за посиланням:

Це може загрожувати смертю: AstraZeneca вперше визнала в суді, що її вакцина від коронавірусу може спровокувати тромбоз

вівторок, 30 квітень 2024, 17:42

Шведсько-британська фармацевтична компанія AstraZeneca вперше визнала в суді, що її вакцина від COVID-19 може спричинити синдром тромбозу і тромбоцитопенії (TTS). Це рідкісний наслідок, причинно-наслідкові зв'язки якого поки що не встановлені, передают...

Кабмін хоче спростити міжнародний розшук та екстрадицію українців

вівторок, 30 квітень 2024, 17:30

Уряд вніс у Верховну Раду законопроєкт, спрямований на спрощення міжнародний розшук підозрюваних і доступу до їхніх речей за кордоном. Про це йдеться на сайті парламенту, передають Патріоти України. Зокрема, законопроєкт спрямовний на вдосконалення мех...