"Що ж, доля наркоманки здалась американцям цікавішою, ніж фільм про Майдан", - блогер про переможців "Оскара"

"Не подумайте, що я вважаю цю документалку шедевральною, але в претендентах було багато цікавих, дійсно соціально важливих фільмів, ніж картина про скандальну наркошу", - переконаний автор.

Скріншот"Що ж, доля наркоманки Емі Вайнхаус, що безглуздо померла, яка не мала жодної власної пісні, а лише переспівувала старі хіти, здалась американцям цікавішою, ніж фільм про Майдан, де люди вмирали за волю і гідність. Дивно, бо "свобода та демократія" - це те, чим так пишаються американці. Але, мабуть, у кіноакадемії сидять старі ідіоти з пронюханими від коксу носами, тому доля собі подібної їм була цікавішою", - пише на своїй сторінці у Фейсбуці Пилип Бойко, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Не подумайте, що я вважаю цю документалку шедевральною, але в претендентах було багато цікавих, дійсно соціально важливих фільмів, ніж картина про скандальну наркошу. З іншого боку – номінація на Оскар – вже перемога. Передивіться його, це історична картина".

Нагадаємо, що український фільм "Зима у вогні: Українська боротьба за свободу" про Євромайдан режисера Євгена Афінеєвського номінувався в категорії "Найкращий документальний фільм". Нагороду жюрі віддало нагороду стрічці "Емі" режисера Азіф Кападіа. У ніч на 29 лютого 2016 року в Лос-Анджелесі відбулася 88-а церемонія вручення найпрестижнішої кінопремії світу – Оскара. Ведучим премії Академії кінематографічних мистецтв і наук США був обраний актор Кріс Рок.

Рух призупинено в обох напрямках: Судно, що йшло з України до Єгипту, заблокувало Босфор

вівторок, 7 травень 2024, 11:44

Вантажне судно ALEXIS, що прямувало з України до Єгипту, сіло на мілину у протоці Босфор. У зв’язку з цим було призупинено рух суден в обох напрямках. Про це повідомляє CNN Turk, передають Патріоти України. Зазначається, у 229-метрового судна виникла н...

Як переселенцям з дітьми продовжити отримання виплат ще на пів року - нюанси, які варто знати

вівторок, 7 травень 2024, 11:30

22 березня було прийнято чергові зміни до Порядку надання допомоги на проживання ВПО (було розширено категорії отримувачів допомоги). За яких умов сім'ям з дітьми можуть бути продовжені виплати ще на 6 місяців, розповіли в "Юридичному пораднику для ВПО...