Відома блогерка, що об'їздила автостопом більше 50 країн: Подробиці про згвалтовану іноземку в зоні ЧАЕС

В Україні дівчина перебувала кілька днів і збиралася переїхати в Білорусь.

Згвалтованій дівчині обіцяли показати зону відчуження. Фото: Слово і Діло.

У Київській області затримано одного з підозрюваних у зґвалтуванні і пограбуванні іноземної туристки. 24-річний безробітний киянин стверджує, що зовсім не збирався вчиняти злочин, але вирішив «скористатися моментом», передають Патріоти України.
24-річна дівчина, пішки вийшла 10 липня до КПП «Дитятки» на кордоні зони відчуження ЧАЕС, повідомила, що її тільки що згвалтували і пограбували двоє чоловіків, які підвозили мандрівницю на «жигулях» до білоруського кордону. За словами постраждалої, вона подорожувала автостопом. У нашій країні перебувала кілька днів і збиралася переїхати в Білорусь, розповів спікер главку поліції Київської області Микола Жукович.
Водій і пасажир «Жигулів», які вона зупинила на дорозі в Київській області, погодилися підкинути її до українсько-білоруського кордону. Через півгодини, розговорившись з мандрівницею, чоловіки запропонували їй нелегально відвідати зону відчуження, повз яку саме проїжджали. Та погодилася. Близько години дівчину водили лісовими стежками, нібито обходячи охорону зони, після чого прив'язали ременями до дерева, згвалтували і, забравши мобільний і фотоапарат, втекли.

Жертві вдалося розв'язатися і вийти на дорогу. Як виявилося, в зону відчуження її так і не завели, а лише водили поруч з її кордоном. Дівчина швидко дійшла по дорозі до КПП, де їй надали допомогу і викликали слідчо-оперативну групу.

Як повідомило джерело журналістів, постраждала туристка - відомий блогер, громадянка однієї з держав колишнього СРСР. Подорожуючи автостопом, вона відвідала понад півсотні країн. Про свої подорожі дівчина розповідає в популярному блозі. Завдяки добрій пам'яті, вона змогла описати гвалтівників і вказати номер їх автомобіля. Затриманий киянин у всьому зізнався. Він стверджує, що у нього з товаришем не було планів гвалтувати і грабувати пасажирку - така думка у них виникла спонтанно, і він «скористався моментом».

Відкрито кримінальне провадження за фактами насильницького задоволення статевої пристрасті неприродним способом і грабежу, призначений ряд експертиз. Правоохоронці готують підозру затриманому і клопотання про обрання йому запобіжного заходу. Особа другого гвалтівника, також безробітного раніше судимого молодика, встановлена, але його поки не затримали.

Джерело: Факти

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.