Щоб було "весело" всім: Копи Нової Зеландії спалили марихуану посеред міста (відео)

Дим вогнища від поліцейської дільниці рознісся по всьому місту.

Копи Нової Зеландії спалили марихуану посеред міста. Скріншот.

Поліція новозеландського міста Терейнджі спалювала вилучений врожай марихуани у своєму відділку посеред міста. Дим від вогнища поширився по всьому місту, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Згодом він дістався до супермаркету, де радіоведучий Адам Грін впізнав запах наркотику та зняв димову хмару на камеру.

"Це вже занадто!!! Поліція Терейнджі спалює марихуану, а поруч автостоянка, де повно автівок у диму !!!", - написав він у своєму акаунті в Instagram, поділившись записом з місця подій.

Поліцейські, зрештою, погодилися з тим, що їхній спосіб знищення наркотику був не дуже ефективним та пообіцяли надалі утилізувати марихуану за межами міста.

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...