Щоб через 16 років не "відкосили": Окупанти заздалегідь видають кримським немовлятам повістки в армію

У Криму вважають, що подібний "подарунок" допоможе новонародженим хлопчикам стати "гідними громадянами і справжніми патріотами Вітчизни".

Зі свідоцтвами про народження у Криму батькам новонароджених хлопчиків відразу вручили повістку в армію. Фото:http://must.rk.gov.ru/

Окупаційна влада Криму, разом зі свідоцтвами про народження, видає батькам новонароджених хлопчиків повістку в армію для їх синів на 2032 рік. Про це повідомила прес-служба міністерства юстиції Криму, зазначають Патріоти України.

"У Сімферопольському районному відділі РАГС урочисто зареєстрували народження трьох хлопчиків. Перший державний документ, свідоцтво про народження, юним жителям Сімферопольського району вручив підполковник Сергій Глускер. Представник відділу військового комісаріату Республіки Крим по Сімферопольському району вручив майбутнім захисникам Вітчизни "Повістки на 24 січня 2032 року", - сказано в повідомленні.

Зокрема, в Сімферополі немовлятам видано п'ять подібних повісток. У Феодосії, Червоногвардійському та Кіровському районах - по чотири, в Радянському і Бахчисарайському районах - в загальному п'ять.

У Чорноморському, Роздольненському, Красноперекопському районах і Алушті - по дві. В Євпаторії, Армянську і Білогірському і Джанкойському районах видано по одній порядку.

Не сподобалось, що гавкала: У Києві чоловік застрелив бельгійську вівчарку ветерана АТО

вівторок, 7 травень 2024, 15:26

У Києві 51-річний чоловік застрелив бельгійську вівчарку сусідів, і тепер йому загрожує 3 роки тюрми.Пса на прізвисько Чіп привезли із зони АТО у 2016 році. Він багато років охороняв будинок своєї родини, повідомляє Київська міська прокуратура, передаю...

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...