Щоб мати змогу себе захистити: Майстри спорту з карате навчили АТО-шників прийомам рукопашного бою (відео)

Кілька місяців поспіль п'ять спортсменів з Києва їздили на полігони і в зону АТО, щоб допомогти українським захисникам, навчити їх, як протистояти ворогові, якщо він наблизився впритул.

Скрін відео

Майстри спорту, чемпіони Європи та світу з карате навчають українських військових рукопашного бою. Кілька місяців поспіль п'ять спортсменів зі столиці їздили на полігони і навіть в зону АТО, щоб допомогти українським захисникам, навчити їх, як протистояти ворогові, якщо він наблизився впритул. Десантники, морські піхотинці поділилися враженнями. Прийоми карате вже навіть довелося застосовувати. Про це йдеться в сюжеті 5 каналу, інформують Патріоти України.

"Юнаки, яким по 16-17 років, недавно мали важливу місію - навчити українських військових рукопашного бою. Досвідчені спортсмени, переможці різноманітних змагань. Це зараз Богдан і Михайло вчать маленьких каратистів, а недавно викладали для військовослужбовців ЗСУ. У тому числі і прямо на лінії фронту - в Широкино, Лебединському, Володарському." - йдеться у відео.

Богдан Гончаренко, член клубу карате "Сенто", говорить: "Я - 4-кратний чемпіон Європи, чемпіон світу і майстер спорту міжнародного класу".

Михайло Герасимчук з того ж спортивного клубу стверджує: "Ми намагалися зробити так, щоб вони могли себе захистити, якщо доведеться".

Працювали на ворога: СБУ затримала агентурну групу ФСБ, яка готувала масовані авіаудари по Україні напередодні Великодня

понеділок, 6 травень 2024, 15:57

Служба безпеки затримала агентурну групу ФСБ, яка готувала координати для масованих авіаобстрілів Київської, Черкаської, Полтавської, Вінницької та Кіровоградської областей напередодні Великодня, передають Патріоти України. Серед пріоритетних цілей вор...

Мобілізація в Україні триває: Жінкам яких спеціальностей потрібно оновити дані у ТЦК

понеділок, 6 травень 2024, 15:38

Згідно із законом про мобілізацію, жінки цілої низки спеціальностей після 18 травня також повинні оновити свої дані в ТЦК, передають Патріоти України. Зокрема, ідеться про представниць таких спеціальностей як фізична терапія, медична та психологічна ре...