Щоб не порушувати громадський порядок, влада французьких Канн заборонила купатися в буркіні

Жінкам заборонили відвідувати пляжі в традиційному закритому мусульманському купальнику-буркіні.

Мусульманський купальник буркіні. Фото: prokostumchik.ru.

У Каннах жінкам заборонили ходити на пляжі в закритих мусульманських купальниках. Таке рішення в зв'язку з недавніми терактами у Франції ухвалила влада Канн, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На думку влади, пляжний одяг, що підкреслює релігійну приналежність, може викликати порушення громадського порядку за часів, коли Франція стала мішенню для атак терористів.

Згідно з постановою, "прохід на пляжі і купання заборонені будь-якій особі в неналежному одязі, який не відповідає правилам пристойності і принципам секуляризму і не відповідає нормам гігієни та безпеки".

Нагадаємо, 14 липня в Ніцці вантажівка з терористом за кермом протаранила натовп відпочиваючих на набережній. Загинули 85 осіб, близько 200 отримали поранення.

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...