Щоб повернути борги: Багатодітна мати з ножем пограбувала кредитну спілку в Кропивницькому

Багатодітна мати з ножем пограбувала кредитну спілку: погрожуючи касиру ножем, відібрала 10 тис. грн та втекла. Про це повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко, передають Патріоти України.

"Отямившись від пережитого, 30-річна касирка повідомила про напад у поліцію. Поліцейські відразу ж виїхали на місце події. Менш ніж за добу викрили зловмисницю. За місцем мешкання жінки правоохоронці виявили та вилучили речові докази кримінального правопорушення – ніж та частину грошей, які вона зберігала у сумці", - розповів Авдієнко.

Жінка ніде не працює, має на утриманні трьох дітей. Неодноразово брала позики у цій фінансовій установі. За словами нападниці, на злочин вона наважилася з метою сплати кредитів у різних банках та фінансових установах, у яких має заборгованість.

За фактом розбою відкрито кримінальне провадження. Вирішується питання про оголошення жінці підозри. Їй загрожує до 12 років в'язниці.

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...