Щоб залякати: Поклонська погрожує відібрати майно учасників блокади

Так звана "прокурор Криму" запевнила, що ФСБ вже порушила кримінальну справу за статтею "диверсія", за що передбачено покарання до 20 років позбавлення волі.

Так звана "прокурор Криму" Наталія Поклонська. Фото:korupciya.com

Так званий "прокурор" Криму Наталія Поклонська заявила, що всі учасники та організатори блокади окупованого Криму будуть покарані. Про це вона написала на сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

За словами Поклонської, "для початку будуть зібрані всі докази щодо осіб, які причетні й винні у вчиненні диверсійних діянь" відносно жителів Криму.

"Потім будуть зібрані матеріали для того, щоб пред'явити їм звинувачення, потім вони будуть оголошені в розшук, а потім буде накладений арешт на все їхнє майно на території Російської Федерації - з метою відшкодування заподіяного збитку", - зазначила вона.

Поклонська додала, що ФСБ вже порушило кримінальну справу за статтею "диверсія", за яке передбачено покарання до 20 років позбавлення волі.

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає