Щоб знову не "напали": Після скандалу з Вакарчуком Потап змусив "свого" іноземця співати українською (відео)

Святослав номер оцінив і похвалив аристів за вибір пісні.

СкріншотПісля "мовного" скандалу на "Голосі країни-6", Потап вибрав для своїх учнів, один з яких є домініканцем, пісню українською мовою. У дев'ятому епізоді шоу під час вокального бою домініканець Антоніо Гомес Круз і одеситка Тетяна Амірова виконали пісню Віктора Павліка "Ти подобаєшся мені", передають Патріоти України.

Потап вибір пісні пояснив як "данину Віктору Павлику", який в цьому році відзначає 30 років творчості. Після завершення пісні Святослав Вакарчук зазначив, що вокал Антоніо йому "близький" і вважає його дуже глибоким. "Дуже хороший номер, дуже добре заспівали. Чудовий дует, я просто слухав і отримував задоволення", - зазначив Святослав.

У свою чергу, Іван Дорн прирівняв Антоніо і Тетяни до дуету "Потап і Настя", зазначивши, що така варіація йому подобається більше. В результаті Потап вибрав Тетяну Амірову. Після цього Тіна Кароль, користуючись моментом, попросила Антоніо виступити для неї "на біс". Домініканець виконав для артистки пісню "Вesame mucho".

Нагадаємо, в минулому, 8 епізоді, шоу "Голос країни-6" між тренерами Вакарчуком і Потапом стався великий скандал. Вакарчук дав завдання двом своїм підопічним, азербайджанцеві Чингізу і нігерійцю Аняну, виконати українську пісню на слова Тараса Шевченка "Реве та стогне Дніпр широкий".

На подив публіки і всіх тренерів "Голосу", і - що важливо в цій історії - Потапа, вокальні легіонери впоралися із завданням на "відмінно". Але у Потапа виникли претензії до Вакарчука як до продюсера щодо доцільності вибору української пісні в цьому випадку.

"Веде своє життя у країні, яка знищує нас": Відомий український тренер емоційно розкритикував Тимощука, який залишився в Росії

середа, 8 травень 2024, 20:54

Український футбольний тренер В’ячеслав Грозний висловив свою думку про колишнього гравця Шахтаря та збірної України Анатолія Тимощука, я кий після повномасштабного вторгнення РФ залишився працювати у Зеніті із Санкт-Петербурга. Грозний заявив, що вваж...

Українок у Львові спитали, чи треба повертати чоловіків, які зараз за кордоном (відео)

середа, 8 травень 2024, 20:14

У Львові жінок опитали, чи вважають за доцільне повертати чоловіків з-за кордону в рамках мобілізації. Про це йдеться у відео "Новини.LIVE", поширеному у мережі, передають Патріоти України. Так, одна з мешканок Львова відповіла на питання ствердно, адж...