Щодня сотні вагонів вугілля: Відома "акула бізнесу" звинуватив Авакова у кришуванні торгівлі з "Л/ДНР"

На сьогодні існує схема, коли щодня через кордон переганяють близько тисячі порожніх вагонів з нашого боку, а потім до нас ідуть завантажені вагони з того боку. В день це від 3,5 до 5 млн гривень, і це схема, яку контролює Аваков, наголосив Вадим Гриб.

Арсен Аваков. Фото:bykvu.com

Щодня через лінію розмежування на Донбасі з окупованих територій йдуть сотні вагонів із вугіллям, а контролюють торгівлю з терористами люди глави МВС Арсена Авакова. Таку заяву зробив у своєму Facebook український бізнесмен Вадим Гриб, передають Патріоти України.

Гриб - фахівець з корпоративних воєн, майстер бізнес-злиттів і поглинань, який в середині нульових входив до сотні найбагатших людей України.

За словами бізнесмена, на сьогоднішній день не є секретом, що "в сфері економіки ми з РФ, а також "ЛНР", "ДНР" активно працюємо".

"Наприклад, взяти вугільний бізнес. На сьогодні існує схема, коли щодня через кордон переганяють близько тисячі порожніх вагонів з нашого боку, а потім до нас ідуть завантажені вагони з того боку. Тільки при цьому за кожен вагон сплачується від 3500-5000 грн. В день це приблизно від 3,5 мільйонів до 5 мільйонів гривень, і це схема, яку контролює Аваков через своїх людей", - наголосив Гриб.

За його словами, саме цим пояснюються звинувачення на адресу нового керівництва залізниці про ненадання планів робіт. "І таких схем десятки, а заробітки обчислюються сотнями мільйонів", - зазначив бізнесмен.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...