"Щура треба було труїти, поки він не з'їхав з глузду", - Лебединський про Путіна

Кожен день перебування при владі Путіна і його зграї - ще один ніж в спину країні і народу.

Виконуючий обов'язки президента Росії Володимир Путін на церемонії реєстрації в кандидати в президенти Росії. Фото: Лента.ру.

"Кожен день перебування при владі Путіна і його зграї - ще один ніж в спину країні і народу. Шанси на зникнення Росії взагалі, як держави, як і шанси на швидке зникнення залишків всього того, що називалося російською культурою, з кожним днем правління цієї згнилої влади виростають в геометричній прогресії. Світ пізно прокинувся з оцінкою того, що вдає із себе путінська влада. Щура треба було труїти, поки він не з'їхав з глузду і не покусав мільйони людей ", - пише Олексій Лебединський (професор Лебединський) на своїй сторінці в Фейсбуці. Про це повідомляють Патріоти України.

"Але і тепер ми маємо лише одну можливість спробувати врятувати хоч щось - попросити весь світ допомогти нам, немічним дурням, позбутися від тиранії злодійства, маразму і беззаконня. Самі не можемо - боягузи, ідіоти і пристосуванці. Російському народові навіть не дано визнати свою немічність перед злом, свою слабкість - гординя і дурість прирікає його на зникнення. І існує дуже велика ймовірність того, що він вдарить по простягнутій руці допомоги, навіть звалюючись в прірву.

Але спробувати все ж треба, і ми попросимо допомоги у всього цивілізованого світу - ми, росіяни, яким не наплювати на свою країну. Ні, це не принизливо. Це соромно за те, що робить твій дурний, підлий чи зведений з розуму народ. Але іншого виходу немає. Інакше - горе, голод, жах і смерть ".

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...