Шеф-редактор "Інтера" під час сюжету про Майдан назвала Небесну Сотню "х*йньою" - ЗМІ (відео)

У сюжеті розповідалося про рідних Героїв Небесної Сотні.

Марія Столярова. Фото:dusia.telekritika.ua

Під час програми "Подробности недели Интер", яка вийшла в ефір 21 лютого 2016 в сюжеті про Небесну Сотню на телеканалі трапився незрозумілий інцидент. Про це пише видання IPress.ua, зазначають Патріоти України.

В сюжеті йшлося про родичів загиблих під час розстрілів на Євромайдані 18-21 лютого 2014 року. Одразу перед словами ведучого телеканалу в ефірі прозвучали слова Марії Столярової з московським акцентом "Ну-ка давайте заканчивайте эту х*ню", розповідає видання.

Як стало відомо, Марія Столярова - громадянка Російської Федерації, раніше працювала на російському телеканалі "Рен ТВ". Вона стала відомою завдяки проекту "Я была на войне". Вона – автор репортажів про ситуацію на сході України для телеканалу Рен ТВ, пишуть журналісти IPress.ua.

Як стверджує видання, в одному зі своїх інтерв'ю Столярова заявила, що в Україні триває громадянська війна, а українці і росіяни - один народ.

Слід нагадати, що 51% акцій телеканалу "Інтер" належить холдингу UA Inter Media Group , який минулого року був куплений компанією GDF Media Ltd Дмитра Фірташа. 20% – екс-голові адміністрації президента Віктора Януковаича Сергію Льовочкіну, ще 29 % – російському "Первому каналу", зазначили у виданні.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...